...ha már királyok nem lehetünk ..

Lion the Plebs

Lion the Plebs

Ülök az autómban…

2018. október 24. - Lion The Plebs

lion2blog.jpg… a forgalomban.

És a buszok és fuvarozók a tajaltól 50 cm-re gyárilag szeret hátcsövei okádják Euro mínusz 100-as motorjukból a szűretlen fekete mocskukat bele az arcunkba, a gyerekkocsiban fekvő gyerekek arcába, hadd szokja az a felnövekvő! … a korommal kevert cetán éltető erejét.

Mellettem gigarallye gyerek húz el 400 éves túlszabályzott turbódízel golfjával,… agyában és mögötte a sötétséggel egy villanyautót akar legyorsulni kiékelt pedállal… ember!

Jön a mentő és a fehér BMW-s felismeri !...

... hogy a kereszteződés üres és még az utolsó pillanatban áthúz előtte. Zebrán elüt, lehúzott ablaknál kezében a telefonnal üvöltve köcsögöz egyet a nyomorult mindenkire… aki szól, hogy ezt talán nem kéne.

Aztán tovább halad. Padlógáz.

Teszi, mert teheti. Ott a példa: Rezesova és a Mercis halálgyártó a Dózsa György útról szabadlábon, együtt isznak a Veronai buszsofőrrel, a lelkükön családok gyásza szárad…

…rendőr sehol……mert a legfontosabb dolgot végeztetik velük

… a hajléktalanokat vegzáltatják velük, mert ugye…a törvény ereje!

De nyugalom, mert nem más ez,

… mint egy hétköznapi nap Budapesten.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liontheplebs.blog.hu/api/trackback/id/tr1814320031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása